DEFI

welcome RADIO DEFI

Posts

Comments

The Team

Blog Journalist

ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΜΑΖΊ ΜΑΣ

ΓΊΝΕΤΕ ΜΈΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΕ ΕΜΆΣ

Portfolio

    Posted date: 1:07 π.μ. / comment : 0



    Ο Μιχάλης  Χατζηγιάννης, πιστός στο ραντεβού του με τους φίλους του σε όλα τα μέρη της Ελλάδας, εμφανίζεται για δυο μόνο βραδιές στο Αίγιο, στον υπέροχο χώρο θεαμάτων «ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ» .

    Την Παρασκευή 16 και Σάββατο 17 Ιανουαρίου, απολαύστε έναν από τους σημαντικότερους συνθέτες – τραγουδιστές  της εποχής μας, με ανανεωμένη μπάντα και θετική διάθεση, σ’ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα που θα σας ταξιδέψει από τις παλιές και αγαπημένες επιτυχίες (Βυθός, Δεν Φεύγω, Πιο Πολύ, Καλοκαίρι μου, Πάρτι, Εκδρομή, Για Σένα κ.α.) μέχρι και τις τελευταίες του κυκλοφορίες από το άλμπουμ «Η Αγάπη Δυναμώνει», («Μέσα σου βρίσκομαι», «Ποιος είμαι εγώ» κ.α.) και το σάουντρακ «Όρκος Σιωπής», («Δεύτερη Ζωή» κ.α.).
    Μαζί του στο τραγούδι και στα φωνητικά ο Βασίλης Αξιώτης.
    Τη δυνατή ομάδα της παράστασης συμπληρώνει την ορχήστρα, την οποία αποτελούν οι: Σόλων Αποστολάκης (πλήκτρα), Σπυρος Μάζης (μπάσο), Γιώργος Μητσοτάκης (τύμπανα), Χρήστος Γκάτσος (ηλεκτρική κιθάρα) και Αριέτα Σαϊτα (βιολί).
    Ραντεβού στην μουσική σκηνή «ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ» για μια περιήγηση στη μουσική διαδρομή του δημοφιλούς καλλιτέχνη και μια συνάντηση που θα σας χαρίσει ενέργεια, αισιοδοξία και …υπέροχα τραγούδια!






    icon allbkg

    Tagged with:

    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Leave a Reply

Comments

The Visitors says